Как работи?

От локализирането и наемането на SHAREASCOOT скутера до прекратяването на наемa му след това, ние сме изложили всичко, което трябва да знаете тук.

Настройката е бърза, така че за нула време ще се возите на първия си скутер!

Свали приложението SHAREASCOOT

за iOS или Android

Регистрирай се, като следваш стъпките в приложението!

*необходими са валидни Шофьорска книжка и Банкова карта

Изчакай потвърждение на регистрацията от екипa на SHAREASCOOT

Локализирай най-близкия до теб (или който поискаш) SHAREASCOOT скутер, запази го за период до 20 мин (времето, за което да се придвижиш до SHAREASCOOT скутерa)

След като стигнеш до SHAREASCOOT скутерa натисни бутона „ Отключи“ – в рамките на до 20 секунди SHAREASCOOT скутерът ще бъде активен.

В багажния куфар ще намерите 2 каски с размер М или L за пасажера (ако има такъв).

След като заключите багажния куфар може да стартирате SHAREASCOOT скутера.

След като приключите Вашето пътуване и SHAREASCOOT скутера се намира в Зоната на обслужване, слезте от SHAREASCOOT скутерa и го поставете на стойка/степенка!

*моля бъдете сигурни, че сте паркирали SHAREASCOOT скутерa на позволено място за паркиране, без да пречи на движението на автомобили и пешеходци, не се намира в частен имот или на паркинг на заведение, магазин и др, или в парк или на което и да е място, където е забранено паркирането на МПС.

Поставете каската/каските в багажния куфар, заключете го, след като се уверите, че сте прибрали личните си вещи от там и прекратете сесия.

От приложението SHAREASCOOT изберете бутона Прекратяване на наем и Вашата наемна сесия ще бъде закрита, като по мейл ще получите  разписка за изминатите км, минути и цена на наема.