SHAREASCOOT: Новата перспектива
за придвижване в градска среда.

Живеем в прекрасен град, въпреки че трафикът и често претъпканият градски транспорт могат да бъдат изнервящи и да затруднят придвижването ни, да не говорим за проблемa с паркирането. С SHAREASCOOT, новата услуга за наемане на скутер в града, можеш да оставиш всички тези проблеми зад гърба си и да се наслаждаваш на безпроблемно придвижване из целия град и околностите.

Можеш лесно да откриеш най-близкия до теб скутер чрез нашето мобилно приложение. Тъй като SHAREASCOOT се паркират свободно, не е нужно да търсиш специално място за паркиране – SHAREASCOOT се паркират в целия град на обикновени места за паркиране. Лесно можеш да разпознаеш скутерите по белия или черния цвят и синьото лого.

Стартирай наем на SHAREASCOOT директно от твоя смартфон. Не е необходима никаква допълнителна пластика. За да се регистрирате, просто следвайте тази връзка. Регистрацията е изцяло онлайн.

SHAREASCOOT Ви предлага скутери в категорията до 50cc.

За да наемете 50cc скутери, Ви е необходима само шофьорска книжка категория „В“.

Нашата зона на обслужване обхваща всички централни части на града – можеш да наемеш и да върнеш своя SHAREASCOOT скутер в този район. Шофиране и паркиране е разрешено (в съответствие със законовите норми) в целия град и неговите околности.